Instrument för mätning av utseende som glans, haze, DOI och mottling

BYK-Gardner erbjuder bärbara glansmätare för alla uppdrag – från enheter som mäter i en vinkel för specifika tillämpningar, till instrument som mäter i tre vinklar för flera applikationer. Glansmätaren micro-gloss är lättanvänd och dess intelligenta, automatiska diagnos säkerställer att resultaten alltid är pålitliga och långsiktigt stabila.

Kulörmätare spectro-guide

Glansmätaren micro‑gloss kombinerar högsta noggrannhet med enkel användning. Navigeringen på färgskärmen är enkel och en intelligent autodiagnos säkerställer pålitliga och stabila resultat.

Orange Peel- och DOI-mätare wave-scan dual

Orange Peel- och DOI-mätaren wave‑scan dual kontrollerar ytor med högglans till halvglans och ger objektiv, tillförlitlig data om utseendet.

Orange Peel- och DOI-mätare wave-scan II

Orange Peel- och DOI-mätaren wave‑scan II utvärderar objektivt DOI och apelsinskalseffekt på högglansiga ytor.

Orange Peel- och DOI-mätaremicro‑wave‑scan

Orange Peel- och DOI-mätaren micro-wave-scan mäter DOI och apelsinskalseffekt objektivt på små och välvda högglansiga ytor.

Mottlingsmätare cloud-runner

Mottlingsmätare cloud‑runner utvärderar mottling objektivt, på samma sätt som vi ser den, och karakteriserar mottlingen genom sin storlek och synlighet.

Transparensmätare haze-gard i

Transparensmätare haze‑gard i mäter den totala transparensen i en enda avläsning och visar ett objektivt resultat för total transmittans, haze och klarhet samtidigt.

Haze- och glansmätare haze‑gloss

Glansmätaren haze‑gloss är ett referensinstrument för glans- och hazemätning i laboratorier. Glans, haze och spegelreflektion kan alla mätas med samma instrument, som passar för ytor med låg till hög glans.