Elastocon söker en laboratorieansvarig för vårt ackrediterade provningslaboratorium

Elastocon är ett teknikintensivt företag som utvecklar, tillverkar och säljer instrument för materialprovning av polymera material. Våra instrument säljs över hela världen. Företaget finns i ljusa och trevliga lokaler i Brämhult, Borås.

Vi söker nu i samarbete med GALPU AB en kompetent och positiv kollega som skall ansvara för vårt ackrediterade provningslaboratorium, där vi utför materialprovningar, främst på polymera material och speciellt med inriktning på gummi- och plastmaterial. Vi utför vissa provningstjänster som är unika och där vi har kunder från hela världen.

Läs gärna mer om vår provning här, för att se vilka provningar vi kan göra.

Arbetsuppgifter

Laboratorieansvarig hos oss innebär arbetsuppgifter som att utföra materialprovningar och då framförallt på polymera material med inriktning på gummi- och plastmaterial. Arbetet innefattar också marknadsföring och försäljning av instrument och provningstjänster. I samband med detta ingår även resor för att medverka vid mässor, kundbesök och besök hos de företag som vi representerar. I arbetet ingår också att leda och delta i projekt, skriva rapporter och presentera resultaten vid t ex konferenser.

Kvalifikationer

Tjänsten kräver att du har utbildning och erfarenhet av polymera material. Har du tidigare erfarenhet av provning inkluderande fysikalisk provning och kemiska analyser är det meriterande.

Villkor

Som person är du noggrann, entusiastisk och flexibel, du kan jobba och ta ansvar både självständigt och tillsammans med kollegor. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och inställning då det är avgörande för att nå goda resultat. Då vi är ett växande företag är det viktigt att du är förändringsbenägen.

Intervjuer sker löpande.

Anställnings­form Tillsvidare­anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättnings­grad 100 %
Ort Borås
Referens­nummer 2020/1
Kontakt Gunnar Olsson, 0739-05 68 80
Sök tjänsten i Galpus jobbannons med inloggning https://galpu.varbi.com/what:job/jobID:315729/