Elastocon söker en marknadsassistent

Elastocon är ett teknikintensivt företag som utvecklar, tillverkar och säljer instrument för materialprovning av polymera material. Våra instrument säljs över hela världen. Företaget finns i ljusa och trevliga lokaler utmed motorvägen i Brämhult, strax utanför Borås.

Vi söker nu i samarbete med GALPU AB en kompetent och positiv kollega som kan jobba med varierande arbetsuppgifter till vår marknadsavdelning och som har ambitioner att vara med och bidra i utvecklingen av ett växande företag.

Arbetsuppgifter

Rollen som Marknadsassistent hos oss innebär att du skall jobba med arbets­uppgifter såsom: Order och Inköps­registrering, beställning från leverantörer, export och importdokument, utlands­frakter, rapporter till myndigheter, såsom Skatte­verket och Naturvårds­verket m fl samt övriga administrativa arbets­uppgifter.

Kvalifikationer

Det är önskvärt att du jobbat med dessa arbets­uppgifter tidigare. Har du även tidigare erfarenhet av ekonomi­arbete så är det meriterande då visst sådant arbete ingår i tjänsten. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i engelska både i tal och skrift, samt vana vid administrativa system. Har du sedan erfarenhet av affärssystemet Pyramid så är det en merit.

Villkor

Som person är du noggrann, entusiastisk och flexibel, du kan jobba både självständigt och tillsammans med kollegor. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och inställning då det är avgörande för att nå goda resultat. Då vi är ett växande företag är det viktigt att du är förändringsbenägen.

Anställnings­form Tillsvidare­anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättnings­grad 100 %
Ort Brämhult/Borås
Referens­nummer 2019/15
Kontakt Gunnar Olsson, 0739-05 68 80