Besök Elastocon på K 2019

I år är det dags igen. Klockan 10 onsdag den 16 oktober öppnas dörrarna för K 2019.

Mässan, som går vart 3:e år i Düsseldorf, Tyskland, drar vanligtvis en massa folk från alla olika delar av världen, både som utställare och besökare.

Elastocon ställer ut i monter 11G42 i hall 11. Vi delar montern med vår distributör i Tyskland, Richard Hess MBV GmbH. Om du befinner dig på mässan hoppas vi att du kommer förbi och hälsar!

Elastocon instrument på K 2019Vi kommer ha med oss exempel på vår provberedningsutrustning, relaxationsriggar (inklusive den nya trippelriggen för provning enligt ISO 6914, läs mer i nyhetsbrev 2-2019, sidan 3) samt en åldringsugn. Men vi pratar naturligtvis gärna om alla instrument vi har i vårt sortiment.

Efter önskemål kommer vi lägga ett lite större fokus på olika typer av ugnar man kan ha på labbet. Är du osäker på skillnaden mellan en laboratorieugn och en åldringsugn med hög precision för polymera material är du välkommen till oss.

Elastocons personal turas om att vara på plats. Dock kommer lördagen och halva söndagen vara utan svensk personal i montern.

På mässan hittar du även flera av de tillverkare vi representerar i Norden: Axxicon, Bareiss, Brabender, Fontijne, Tinius Olsen, Q‑Lab och Xplore.

Vi ser fram mot att träffa dig!