MonTech logoMonTech är en världs­ledande tillverkare av prisvärda gummiprovnings­instrument av hög kvalitet.

Företaget erbjuder ett omfattande produkt­sortiment av instrument och relaterade program för provning av elastomera material och komponenter.

montech instruments 400pxSortimentet spänner från grundläggande till avancerade applikations­lösningar inom olika områden av kvalitets­kontroll samt forskning och utveckling. Instrumenten finns både i standardversioner eller kan byggas enligt kundernas individuella önskemål och krav.

En modern anläggning med 98 % intern produktion och ett team av erfarna ingenjörer är ryggraden i företagets kapacitet för kundanpassade lösningar.

Utrustningens unika modul­konstruktion medför enkelt underhåll, utbytbara instrument­konfigurationer och en hög flexibilitet vid provning av alla typer av elastomera material.

MonTech startade 1998 och är baserat i Buchen, Tyskland. Företaget utvecklar, producerar, distribuerar och erbjuder service för hela sitt omfattande produkt­sortiment.

Korta leveranstider och optimal teknisk service på plats garanteras av ett världs­omspännande försäljnings- och servicenät med tillgänglighet dygnet runt, alla dagar i veckan.

MonTech är certifierade enligt ISO 9000 och ackrediterade enligt ISO 17025.

Tack vare ett brett utbud av produkter för olika tillämpningar, har MonTech kunder inom många branscher – främst inom bilindustri, däck, aerospace, gummiblandningar, läkemedel, kemikalier, livsmedel, förpackningar samt universitet och forskningsinstitut.

Elastocon representerar MonTech i följande länder:

  • Sverige
  • Norge
  • Danmark
  • Finland

Visa MonTechs produkter

Till MonTechs webbplats