Binders inkubatorer ger perfekta, reproducerbara tillväxtförhållanden

Binder arbetar kontinuerligt för att förse dig med perfekta CO2-inkubatorer, mikrobiologiska inkubatorer och tillväxtkammare. Produktsortimentet erbjuder innovativa tekniska lösningar och omfattande utrustningsalternativ.

CO₂-inkubator Binder serie CB

Binders CO₂-inkubator i CB-serien tillhör premium­klassen bland CO₂-inkubatorerna. Den är lämplig för alla känsliga inkubations­applikationer och säkerställer optimal celltillväxt. En CO₂-inkubator i CB-serien är perfekt för komplexa odlings­experiment såväl som för specifika miljö­betingelser.

Kylinkubatorer, Binder serie KB ECO

Binders kylinkubator i KB ECO-serien har miljövänlig termoelektrisk kylning och ett temperaturområde från 0 °C till +70 °C.

Kylinkubatorer, Binder serie KT

Binders kylinkubator i KT-serien använder Peltier-teknik för kylningen och har ett temperaturområde från +4 °C till +100 °C.

Inkubatorer från SNOL

Elastocon erbjuder prisvärda inkubatorer från SNOL. Exakt temperaturkontrollerade inkubatorer som används för inkubation och andra temperaturkänsliga termiska processer upp till +100 °C. Finns i två modeller med en volym på 55 eller 120 liter.