Värmeskåp från Binder erbjuder hög kvalitet och tillförlitlighet

Binders värmeskåp med naturlig eller forcerad konvektion är kända för sin höga kvalitet och tillförlitlighet. Tack vare omfattande utveckling är dessa allroundskåp nu ännu mer fokuserade på att hantera kraven för torkning eller uppvärmning av prover. Förutom den bästa energieffektiviteten på marknaden och bekväm drift, erbjuder den senaste APT.line™-tekniken enastående temperaturnoggrannhet.

Inkubator Binder serie B

Binders inkubatorer i serie B är pålitliga och kraftfulla enheter i en solid konfiguration med mekanisk justering till ett mycket attraktivt pris. Temperatur­område: 30 °C till 70 °C.

Inkubator Binder serie B

Binders värmeskåp i serie E är pålitliga och kraftfulla enheter i en solid konfiguration med mekanisk justering till ett mycket attraktivt pris. Temperatur­området är mellan 60 och 230 °C.

Värmeskåp utan fläkt, Binder serie ED

Binders värmeskåp i ED-serien med naturlig konvektion erbjuder förstklassig kvalitet och processäkerhet. Med ett  temperaturområde upp till 300 °C, kan värmeskåpen användas i alla applikationer.

Värmeskåp med fläkt, Binder serie FED

Binders värmeskåp i FD-serien med forcerad konvektion erbjuder förstklassig kvalitet och processäkerhet. Med ett temperaturområde upp till 300 °C, kan värmeskåpen användas i alla applikationer.

Värmeskåp med fläkt, Binder serie FED

Binders värmeskåp i FED-serien med forcerad konvektion erbjuder förstklassig kvalitet och processäkerhet. Med ett temperaturområde upp till 300 °C, kan värmeskåpen användas i alla applikationer.

Värmeskåp med fläkt, Binder serie FP

Binders värmeskåp i FP-serien med forcerad konvektion och individuell programmering erbjuder förstklassig kvalitet och processäkerhet. Med ett temperaturområde upp till +300 °C kan värmeskåpen användas i alla applikationer.