Kraftmätare för drag- och tryckprovning

Elastocon erbjuder kraftmätare för drag- och tryckprovning av varumärket SAUTER från tyska KERN. Kraftmätarna är handhållna men kan även placeras i stativ, som också finns i SAUTER-sortimentet.

Drag/tryckprovare för gravstensprovning

Drag/tryckprovaren är en robust kraftmätare, som är lämplig för provning av stabiliteten på gravstenar enligt riktlinjer för gravstenssäkerhet, i både tryck och i drag.

Kraftmätare för drag/tryck, SAUTER FC

SAUTER FC är en kompakt kraftmätare för drag/tryck med Peak-Hold funktion. Finns i modeller med mätområden från 10 N till 1000 N. Noggrannheten är 0,2 % av full skala.

Kraftmätare för drag/tryck, SAUTER FH-M

SAUTER FH-M är en universell digital kraftmätare (drag/tryck) med extern kraftgivare, Peak-Hold funktion och RS-232. Finns i modeller med mätområden från 1 kN till 100 kN. Noggrannheten är 0,5 % av full skala.

Kraftmätare för drag/tryck, SAUTER FH-S

SAUTER FH-S är en universell digital kraftmätare (drag/tryck) med inbyggd givare, Peak-Hold funktion och RS-232. Finns i modeller med mätområden från 2 N till 500 N. Noggrannheten är 0,5 % av full skala.

Kraftmätare för drag/tryck, SAUTER FK

SAUTER FK är en robust kraftmätare för drag/tryck, för enklare mätningar. Finns i modeller med mätområden från 10 N till 1000 N. Noggrannheten är 0,5 % av full skala.

Kraftmätare för drag/tryck, SAUTER FL

SAUTER FK är en digital kraftmätare (drag/tryck) med grafisk funktion, Peak-Hold funktion och RS-232. Finns i modeller med mätområden från 5 N till 2500 N. Noggrannheten är 0,2 % av full skala.

Programvara för dataöverföring, SAUTER AFH FAST

SAUTER AFH FAST är en programvara för dataöverföring i hög hastighet av kraft-tidsmätningar.

Stativ för kraftmätare, SAUTER TVL

SAUTER TVL är ett manuellt stativ för mycket noggrann mätning av drag- och tryckkraft, med digital längdmätning inkluderad. Passar kraftmätare i Sauters FK- och FH-serier.

Stativ för kraftmätare, SAUTER TVO

SAUTER TVO är ett motoriserat mätstativ för drag- och tryckprov för kraftmätare i laboratorie­applikationer. Konstruktionen är robust för långvarig användning.