Hydrauliska drag- och tryckprovare i SL-serien för krafter upp till 3000 kN

Elastocon erbjuder avancerade och robusta hydrauliska drag-/tryckprovare i SL-serien från Tinius Olsen för krafter upp till 3000 kN.

Tinius Olsens drag- och tryckprovare i SL-serien är hydrauliskt drivna universalprovningsmaskiner av högsta kvalitetsnivå, tack vare hög precision, pålitlighet och mångsidighet.

SL-serien har ett patenterat hydrauliskt lastsystem med dubbeltryck, och en robust konstruktion med fyra pelare, för exceptionell styvhet i lastramen. Dessutom har den en utrymmesbesparande konsol med bekväm arbetshöjd.

Drag- och tryckprovare i SL-serien uppfyller ASTM, ISO och andra nationella och internationella specifikationer för noggrannhet. All utrustning som används för att kalibrera vikt- och måttsystemet i SL-serien är spårbar till National Institute of Standards and Technology (NIST).

SL-seriens drag- och tryckprovare kan anpassas helt efter kundens önskemål tack vare ett stort urval av lastramar, balkar, klämmor och fixturer.

Tinius Olsen erbjuder dig helt enkelt högsta tänkbara kvalitet i sin nya serie hydrauliska dragprovare, tack vare konsekvent noggrannhet, tålighetoch oöverträffad tillförlitlighet.

Läs mer: Alla drag- och tryckprovare i ST-serien

Avancerad digital styrning

Dragprovarna i SL-serien kan styras med handhållna enheter – antingen trådlöst via Bluetooth eller med tråd­bundna kontroller med större knappar, som är idealiska när skydds­handskar används. Maskinerna kan även styras via ett virtuellt maskingrän­ssnitt som körs på en ansluten dator.

Det virtuella gränssnittet är självständigt, men kan också kombineras med Tinius Olsens program Horizon för kraftfull dataanalys och maskin­styrning.

Mer information

Produktbroschyr: tinius-olsen-sl-series-hydraulic-testers.pdf


Tillverkare: Tinius Olsen